Sales Stratégia

Mottónk

logo_fekete_feher

A “Navigare necesse est” szólás egyszerűen lefordítva annyit jelent, hogy hajózni szükséges.

A teljes szöveg (Navigare necesse est, vivere non est necesse, azaz hajózni szükséges, élni nem muszáj) Pompeius nevéhez köthető, aki a gabonát szállító tengerészeknek mondta, amikor erős viharban kellett az élelmiszert behajózniuk Rómának. Abban az időben a birodalom ellátását már nem tudták megoldani a hazai termékekből, ezért a provinciákból szállították át a szükséges mennyiséget. A veszélyek és a nehézségek ellenére is szükséges volt felvállalni a kockázatot, hiszen enélkül a birodalom működése és fejlődése került volna kritikus helyzetbe. Így vált az eredményért megtett szükséges lépések szinonimájává a “Navigare necesse est” kifejezés.

A mai világban sajnos már nem a természet jelenti a legnagyobb kockázatot. A vállalkozások nap, mint nap szembekerülnek nehéz helyzetekkel, amelyek olyan döntést igényelnek, amit legszívesebben kikerülnének. Senki nem szereti a kockázatot, a komplexitás és nem utolsó sorban a költségek növekedését, ezek mégis sokszor elkerülhetetlenek a célok elérésének érdekeben. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy-egy ilyen probléma leküzdése csak akkor válik igazi eredménnyé, ha megelőzi egy alapos elemzés, amelyből az elkészített rugalmas stratégia kivitelezésre is kerül.

A mi csapatunk képes navigálni a lehetőségek tengerén! Mi nem csak 5letelünk, hanem alapos elemzés után olyan alternatívákat adunk, amelyeket mi magunk is képesek vagyunk hatékonyan végrehajtani!

ELEMZÉS   STRATÉGIA   KIVITELEZÉS

 

Forduljon hozzánk bizalommal!